Stichting DICE

Wil je graag iets doen naast je studie en iets bijdragen aan de samenleving? Vind je het leuk om anderen te helpen, terwijl je jezelf ontwikkelt? Dan willen we je graag op de mogelijkheid wijzen om je verder te ontwikkelen bij Stichting DICE.

Stichting DICE is een stichting die zich richt op het bieden van onderwijs aan kansarme kinderen in de wereld. Op dit moment werken wij al vier jaar samen met onze partner organisatie Amcha Ghar die een weeshuis en school in India heeft geïnitieerd. Daarnaast beginnen wij volgend jaar met een nieuw project in Vietnam en een project in Guatemala om meer kinderen onderwijs te verschaffen. Om dit mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ondernemende studenten in een commissie willen om actief bij te dragen aan het organiseren van activiteiten om geld in te zamelen om de projecten mogelijk te maken.

Als je interesse hebt neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar stichtingdice@nullgmail.com of kijk even op stichtingdice.nl voor meer informatie!

Stichting DICE

www.stichtingdice.nl/