Word Actief Tilburg

Sollicitaties WAT 2022

Word Actief Tilburg is vanaf 9 mei 2021 op zoek naar Bestuurs- en Commissieleden voor WAT 2022!
Lijkt het jou leuk om (aankomende) Tilburgse studenten aan de Universiteit of het HBO te enthousiasmeren en op de hoogte te houden over het actieve Tilburgse studenten leven? Wij zijn op zoek naar 3 bestuursleden en verschillende commissieleden. Ben jij wie we zoeken?  Meld je dan aan voor WAT 2022 door de je CV en Motivatiebrief incl. functievermelding(en) te mailen naar: info@nullwordactieftilburg.nl  t.a.v. Jolie Muhar.

Je kan solliciteren voor de volgende functies:

Bestuur

Voorzitter

De voorzitter overziet de WAT en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Samen met de secretaris en de penningmeester is de voorzitter verantwoordelijk voor de stichting.  De voornaamste taken betreffen het leiden van vergaderingen, maken van de planningen, coördineren van de commissies en peilen van de interne stand van zaken. Ook heeft de voorzitter nauw contact met de coördinatoren om op de hoogte te blijven van actualiteiten binnen verenigingen.

Secretaris

De secretaris fungeert als contactpersoon namens WAT en is verantwoordelijk voor externe communicatie, social media en de informatie van verenigingen op deze website. De secretaris beheert de mail, notuleert de vergaderingen en zorgt dat alle gegevens netjes gedocumenteerd worden.

Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën van de stichting.  Hieronder valt: het beheren van de rekening, uitvoeren van betaalopdrachten, opmaken van facturen en opstellen van (tussentijdse) begrotingen en de realisatie.  Daarnaast verzorgt de penningmeester taken gerelateerd aan acquisitie en sponsoring van de stichting.

De bestuursfuncties nemen per week gemiddeld 6 uur in beslag. 

Algemene commissie

Als lid van de algemene commissie ben je aanwezig op open dagen en ondersteun je het bestuur bij algemene zaken van die de WAT aangaan. Hierbij kun je denken aan: meedenken over nieuwe plannen en ideeën, helpen bij de beheer van de Sociale Media, helpen met de website en acquisitie. Als commissielid bij WAT heb je veel inbreng in plannen die we door het jaar heen maken en veel vrijheid met het uitwerken van nieuwe ideeën.

Contentcommissie

De Contentcommissie is dit jaar in het leven geroepen. Als lid van de ContentCie houd je je bezig met maken van leuke content voor onze Social Media kanalen. De ContenCie is voor echte creatievelingen en biedt veel vrijheid bij het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën.  Dit jaar zijn we bijvoorbeeld gestart met interviewen van interessante besturen om de kijker een idee te geven wat de vereniging of organisatie inhoudt en hoe een bestuursjaar daar verloopt. Heb je de interviews nog niet gezien? Bekijk ze even! Voor deze commissie zijn skills in Photoshop, Indesign, of video-editen een pré!

Als lid van een van onze commissies nemen de werkzaamheden gemiddeld 2-3 uur per week in beslag!

De deadline van de aanmeldingen sluit op 21 mei 2021! Op de hoogte blijven van actualiteiten en de sollicitaties? volg ons dan op insta @weactivatetilburg. Vragen of gewoon direct aanmelden? Mail naar info@nullwordactieftilburg.nl!